Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Elevi de la Palatul Copiilor Focșani și Adjud, premiați

Copiii care frecventează Palatul Copiilor Focșani și cei de la Clubul Copiilor Adjud au participat la 3 concursuri, prin care și-au dovedit talentele și calitățile. Sâmbătă, pe 13 aprilie, la Baraolt, în județul Covasna, a avut loc cea de-a XXIII-a ediție a concursului național de gimnastică și dans „Cupa Baraoltului“, unde elevii Clubului Copiilor Adjud au obținut două locuri III la categoriile de vârstă 7-10 ani și 11-14 ani la dans modern. La eveniment au participat 26 instituții, printre care reprezentanți ai Ungariei, precum și din București, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Arad, Brăila ș.a., iar concursul a însumat 73 de dansuri. Organizatorii festivalului au fost Palatul Copiilor Sf. Gheorghe, Clubul Copiilor Baraolt și Asociația Baróti Zsibongó.

În următoarea zi, pe 14 aprilie, a avut loc cea de-a X-a ediție a concursului interregional de dans „Dance art“, din Tecuci. Au participat 20 de instituții ce au însumat 36 de momente de dans. Copiii de la Clubul Copiilor Adjud, coordonați de profesoara Casyana Paruba, la categoria dans modern, 7-10 ani și 11-14 ani, au obținut un loc III și o mențiune, iar cei de la Palatul Copiilor Focșani, coordonați de profesoara Marinela Drăcșanu, au obținut un loc II, un loc III și o mențiune.

Tot duminică, 14 aprilie, elevii Palatului Copiilor Focșani s-au făcut remarcați la cea de-a III-a ediție a concursului „Fantastic English World“, ce a avut loc în Măcin, Tulcea. Echipa „The Fantastics“ de la cercul de ,,Cultură și civilizație engleză“ a câștigat primul loc și trofeul la categoria elevilor de gimnaziu. Eleva Briney Bosnea a fost desemnată cea mai bună actriță, iar Alexandru Lungu cel mai bun actor, ambii elevi primind câte o diplomă. Profesoara Raluca Dragomir este cea care s-a ocupat de toți copiii reprezentanți ai Palatului Copiilor din Focșani. Cadrele didactice care s-au ocupat cu organizarea concursului din Măcin au felicitat elevii pentru profesionalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?