Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Handbal juniori: LPS Focșani, prestație foarte bună la etapa zonală a ONSȘ!

  • La turneul zonal de la Brăila, focșănenii s-au clasat pe locul al doilea

 

Echipa LPS Focșani: Nichițelea, Cabalortă – Gheorghiță, Iorga, Cosmin Duțulescu, Eduard Duțulescu, Istrate, Ionel, Șeitan, Burcezan, Bîrlă, Boghean. Toți cei 12 sunt jucători ai CSS Focșani juniori 2. Antrenor, profesor Lucian Tucan

 

Echipa de handbal a LPS Focșani, cu juniorii 2, a reprezentat Vrancea la turneul zonal, Regiunea Sud-Est, a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ).

Într-o competiție în care celelalte formații au venit cu echipe alcătuite din juniori 1, elevii pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan au avut prestații foarte bune, reușind să se claseze pe locul al doilea și să se califice, astfel, pentru turneul final. LPS Focșani a dispus cu 42-20 de echipa Liceului Tehnologic Măcin, cu 29-16 de LPS Buzău, cu 26-20 de LPS Galați și a fost întrecută cu 22-18 de LPS Brăila. ”A fost un turneu foarte bun pentru noi. Echipa și-a depășit condiția în disputa cu formații alcătuite din juniori 1. Locul al doilea este o veritabilă performanță, pe care suntem deciși să o confirmăm cu echipa CSS în turneul final Speranță”, mi-a spus ieri, după ultimul meci al turneului, profesorul Lucian Tucan.

Focșănenii și-au adjudecat și premii individuale: cel mai bun portar, Nichițelea; cea mai bună extremă stânga, Istrate; cel mai bun centru, Iorga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?