Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Judo, U 21: Laris Borș, Bogdan Drîmbă, Mircea Tomescu – aur, Claudiu Neagu, Giorgia Hagianu și Iulia Moldoveanu – bronz la Campionatul Național!

Campionatul Național de judo U 21, care a avut loc la Turnu Severin sâmbătă și duminică, s-a încheiat cu un nou succes remarcabil pentru judo-ul focșănean! Bogdan Drîmbă de la CSM Focșani 2007 a câștigat medalia de aur și titlul de campion la 55 kg., Mircea Tomescu, de la CSS Focșani a câștigat titlul de campion și medalia de aur 60 kg. La 66 kg. a fost podium focșănean cu Laris Borș, de la CSM Focșani 2007 campion, Răzvan Burdușel, de la LPS CSM Focșani 2007 medalie de argint, și Claudiu Neagu, de la CSS Focșani medalie de bronz.

La fete, au fost medaliate două sportive de la CS Unirea Focșani – Giorgia Hagianu și Iulia Moldoveanu, ambele, cu bronz.

Sportivii de la CSM 2007 –LPS Focșani sunt pregătiți de senseii Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade, judoka de la CSS Focșani sunt antrenați de sensei Dumitru Sandu Zisu, iar antrenorii medaliatelor de la CS Unirea Focșani sunt senseii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa.

Toți acești profesori au obținut cu sportivii pe care îi pregătesc titluri de campioni, medalii de argint, bronz ori clasări între primii cinci și la competițiile naționale și internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?