Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Fotbal, Liga a III-a – Gazdele pot face încă o premieră!

Pe Milcovul vine, astăzi (sâmbătă), de la ora 17:00,  ACS Suporter Club Oțelul Galați, echipa care a început returul cu două egaluri, cu înfrângerea la scor descalificant de la Buzău și cu jocul pierdut acasă în fața Fălticeniului, în etapa trecută. Este un șir de umilințe greu de digerat de o echipă cu jucători de calitate, pregătiți pentru promovare, de conducători, dar și de suporteri. De aceea, cred că gălățenii vor juca astăzi la Focșani pentru a repara ce se mai poate repara din imaginea echipei. Vor încerca să câștige, așa cum au mai făcut-o de 14 ori în actuala ediție de campionat. Oțelul are o apărare relativ ermetică – a primit doar 16 gloluri și un atac prolific – a înscris de 36 de ori. Prin comparație, CSM 2007 a câștigat 9 partide, a marcat 26 de goluri și a primit 17 goluri. Este în schimb pe primul loc, alături de Suceava, la jocuri terminate la egalitate – 7. CSM 2007 și Oțelul s-au întâlnit, în noua lor existență, de trei ori în meciuri oficiale. Două partide s-au terminat la egalitate, în trecuta ediție de campionat, iar în toamnă, pe Oțelul, gazdele s-au impus cu un gol înscris cu câteva minute înainte de final. Focșănenii făcuseră până atunci un joc impecabil și ar fi meritat cel puțin un rezultat de egalitate.

Raportând întâlnirea de astăzi la datele prezentate mai devreme, poate rezulta concluzia că la finalul meciului de pe Milcovul va fi mai degrabă un scor egal. Cele mai recente evoluții ale fotbaliștilor pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma le indică favorite la victorie pe gazde. Echipa Focșaniului a ajuns la un grad de maturitate care îi dă dreptul să se bată la câștig cu oricare dintre formațiile din seria 1 a Ligii a III-a. Așa cum, fără îndoială, o va face și astăzi când pot realiza încă o premieră după cea de la Liești – să câștige în fața Oțelului Galați!

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și ACS Suporter Club Oțelul Galați va fi condus de brigada de arbitri formată din Cosmin Roman, din Iași, Sebastian Păduraru, din Gira Humorului și Vlăduț Hazi, din Volovăț, Suceava. Observarea va fi asigurată de Cristian Sava, din Bacău și Ștefan Donciu, din Sfântu Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?