Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Elevi din Dumbrăveni, premiați la Olimpiada de Religie

Șase elevi ai Școlii Gimnaziale „Duiliu Zamfirescu“ Dumbrăveni au participat la Olimpiada de Religie, faza județeană, de unde s-au întors cu premii importante. Aceștia au fost îndrumați de profesorul de religie Viorel Marius Popa.

Astfel, Emil Velică, elev în clasa a VIII-a, a obținut premiul I, Marina Tudor, din clasa a VI-a, a obținut premiul II, Bianca Gabriela Marcu, din clasa a VI-a a fost recompensată cu mențiune, Maria Ariela Croitoru, din clasa a V-a a obținut tot mențiune, Bianca Mihaela Stoica, din clasa a VII-a tot mențiune, Gabriela Cazan, din clasa a VII-a a obținut mențiune. Pentru că a obținut premiul I, elevul Emil Velică va merge mai departe și va reprezenta școala la faza națională.

Directoarea unității de învățământ, Cătălina Grăjdan, este mândră de elevi și îi felicită atât pe ei cât și pe profesorul Marius Viorel Popa. „Ne mândrim cu elevii noștri. Felicitări copii! Felicitări domnule profesor Viorel Marius Popa! Lui Emil Velică îi dorim succes și felicitări părinților săi, care l-au crescut așa frumos!“, a transmis Cătălina Grăjdan, directoarea unității de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?