Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Mașină lăsată lângă terasamentul căii ferate, arsă în urma unui incendiu de vegetație

La data de 21 martie a.c., ora 13.00, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din mun. Focșani cu privire la faptul că de-a lungul terasamentului căii ferate, pe direcția Focșani-Bacău, se manifestă un incendiu de vegetație uscată, ce a cuprins și un autoturism. În urma stingerii incendiului de către pompierii I.S.U. Vrancea, s-a constatat că autoturismul a ars în totalitate. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că mașina fusese lăsată în acel loc de mai multe zile de către fiul acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.

 

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 21 martie a.c., ora 09.00, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii Poliției Mun. Adjud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 19 martie a.c., ora 15.48, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a condus pe raza municipiului Adjud un autoturism, deși avea permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

 

La data de 21 martie a.c., în jurul orei 10.40, polițiștii Serviciul Rutier Vrancea au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către participanți la trafic cu privire la un eveniment rutier petrecut pe raza localității Greșu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din mun. Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D, în localitatea Greșu, pe direcția Ojdula – Lepșa, pe fondul neadaptării vitezei pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în șanțul aflat în partea dreaptă a direcției sale de mers. A rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, în vârstă de 77 de ani, din com. Câmpuri, pasageră în autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 22 martie

Sursa foto: ISU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?