Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost bătut de un vecin

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Mărășești, a ajuns luni seara la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, cu multiple leziuni, după ce a fost victima unei agresiuni. Potrivit buletinului de presă al spitalului, bărbatul prezenta „politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă punctiformă parietală stângă, contuzie cu escoriație genunchi drept, contuzie police stâng”. Pacientul a fost internat pentru îngrijiri medicale de specialitate în cadrul secției Chirurgie.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi fost bătut de un vecin. Oamenii legii i-au întocmit agresorului dosar penal.  „Luni seara, în jurul orei 20.08, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 48 de ani ar fi fost lovit de către un vecin, în vârstă de 43 de ani.

Pe numele acestuia din urmă a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, ne-a precizat agent principal adjunct Paula Enache, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?