Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbat acuzat de contrabandă cu ţigări, arestat preventiv

Un bărbat a primit mandat de arestare preventivă, ieri, într-un dosar în care este cercetat pentru contrabandă. Bărbatul a ajuns în arestul poliţiei în noaptea de duminică spre luni, iar ieri procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au cerut arestarea preventivă. Propunerea s-a judecat la Judecătoria Focşani şi a fost admisă. “(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului F(…) ALEXANDRU, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă (…) pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 18.03.2019 până la 16.04.2019 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 18.03.2019”, se arată în hotărârea instanţei.

Potrivit unor surse, bărbatul este cercetat pentru contrabandă cu ţigări. Se pare că, duminică, el ar fi fost identificat în trafic de poliţiştii vrânceni, iar în maşina în care se afla s-au găsit câteva mii de pachete cu ţigări de contrabandă. Bărbatul a fost dus la audieri şi nu a mai fost lasat să plece, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere.

Cercetările în acest dosar sunt continuate de poliţiştii vrânceni sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei şi pentru tragerea la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?