Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

FOTO! Accident la intersecția DN2 cu drumul spre Slobozia Ciorăști; patru persoane rănite

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, în jurul orei 9.45, la intersecția DN2 cu drumul spre Slobozia Ciorăști. Conform primelor date, două mașini s-ar fi ciocnit. Spre locul accidentului au plecat echipaje de la Departamentul de Pompieri Focșani, inclusiv Descarcerarea, și de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ). Patru persoane ar fi rănite. Trei sunt constiente si una inconștientă.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Este vorba despre o coliziune între o autoutilitară şi un autoturism. Circulaţia pe DN 2, sensul către Focşani este întreruptă, traficul desfăşurându-se alternativ, pe sensul celălalt.

UPDATE 2! Conform polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN 2 km.176 , intersecție cu DJ 205 R, sens de mers Focșani București. Conducătorul auto al unei autoutilitare nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție de mers. A rezultat rănirea a 4 persoane.

Potrivit informațiilor de la ISU Vrancea, persoanele au fost scoase din autovehicule de participanții la trafic, înainte de sosirea pompierilor la locul interventiei. O persoană conștientă a fost prelută de echipajul ambulanței SMURD, celelalte trei persoane rănite, de ambulanțele SAJ.

Sursa foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?