Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Pierdere grea pentru fostul membru al One Direction, Louis Tomlinson – Sora sa a murit la vârsta de 18 ani

Felicite Tomlinson (FOTO), sora fostului membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson a murit la vârsta de 18 ani, informează BBC. O vedetă pe Instagram, cu 1,3 milioane de urmăritori, Felicite spera să ajungă o designeriţă de modă. Tânăra a murit în apartamentul său din vestul Londrei, in urma unui stop cardiac. După ce a fost anunţat despre moartea surorii sale, miercuri, Louis şi-a anulat apariţia la evenimentul Comic Relief de vineri.

Felicite şi Louis şi-au pierdut mama (Johannah) în 2016, răpusă de leucemie. Cei doi mai aveau alţi cinci fraţi, dintre care o pereche gemeni mai mici de şase ani. Louis, în vârstă de 27 de ani, era cel mai mare dintre fraţi.

Scotland Yard a declarat că poliţia a fost chemată miercuri, 13 martie, de către serviciul de ambulanţă din Londra, la ora 12:52, la o adresă rezidenţială, în urma unor informaţii că o femeie a făcut stop cardiac. „O tânără despre care care se crede că avea 18 ani a fost declarata moartă la faţa locului”, se arată în declaraţia Scotland Yard. Telefonul la numărul 999 a fost dat de o persoană care se afla în casă cu Felicite.

Louis lansase săptămâna trecută un cântec inspirat de durerea provocată la moartea mamei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?