Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Directorul adjunct de la Colegiul Balș din Adjud, în locul lui Constantin Guguianu în Consiliul Județean

Plenul Consiliului Județean Vrancea va lua act în ședința ordinară din data de 28 februarie de încetarea calității de consilier județean a lui Constantin Guguianu. Acesta și-a dat demisia din demnitatea publică, dar și din calitățile deținute în cadrul organizației PSD Vrancea. „Dată fiind asumarea personală a tuturor opiniilor exprimate în spațiul public, aflate în dezacord cu poziția Partidului Social Democrat, vă rog să luați act de demisia mea din calitatea de membru al Partidului Social Democrat-Organizația Județeană Vrancea“, se arată în demisia semnată de Constantin Guguianu. Decizia acestuia a venit după ce a distribuit pe pagina sa de facebook o fotografie trucată cu președintele României. „Ca urmare a acțiunii personale de a redistribui pe rețelele sociale o fotografie trucată cu Președintele României, consilierul județean Constantin Guguianu și-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publică, dar și din calitățile deținute în cadrul organizației PSD Vrancea. Pe această cale PSD Vrancea se delimitează de acțiunile domnului Constantin Guguianu și condamnă ferm acest tip de comportament!“, se arată în comunicatul remis presei de PSD Vrancea.

În locul lui Guguianu, în aceeași ședință, va fi validat  mandatul de consilier județean al lui Marian-Adrian Drăghici (FOTO), supleant pe lista de candidați a Partidului Social Democrat – Filiala Vrancea pentru Consiliul Județean Vrancea, la alegerile din 5 iunie 2016. „ Partidul Social Democrat – Filiala Vrancea, urmare demisiei din funcţia de consilier judeţean a domnului Guguianu Constantin, solicită validarea domnului Drăghici Marian-Adrian,  în funcţia de consilier judeţean, având în vedere faptul că acesta este supleant pe lista de candidaţi a Partidului Social Democrat pentru Consiliul Judeţean Vrancea, la alegerile din 05.06.2016 și membru al acestei formațiuni“, se arată în expunerea de motive care însoțește proiectul de hotărâre.

Marian-Adrian Drăghici este consilier local la Adjud, director adjunct la Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud și Arbitru în cadrul Federației Române de Handbal – categoria Liga Națională.

Demisia lui Constantin Guguianu a dus și la vacantarea unei funcții de membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Vrancea (ATOP). În acest context, plenul Consiliului Județean va desemna un consilier pentru a face parte din ATOP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?