Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Justin Bieber face tratament împotriva depresiei (revista People)

Vedeta pop Justin Bieber face un tratament împotriva depresiei, potrivit revistei People, care a precizat joi că soţia sa, Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit civil în mare secret anul trecut, ar putea amâna cununia religioasă pe care o plănuiesc, relatează EFE. O sursă apropiată publicaţiei subliniază că Bieber „pare copleşit şi obosit”, asigurând că Hailey îl susţine. „Cei din jurul său îl ajută şi se află sub tratament. Este convins în curând se va simţi mai bine”, a precizat sursa.

Artistul în vârstă de 24 de ani, care devenit un idol pe plan internaţional, a admis în repetate rânduri că a luptat cu probleme de depresie. După ce s-a logodit în iulie 2018, în Bahamas, Bieber s-a căsătorit civil cu Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani, la New York, în septembrie anul trecut. „Justin este bine. Este concentrat şi dispus să primească ajutor. Hailey este foarte înţelegătoare. Justin este conştient că Hailey vrea să-l ajute. S-ar simţi pierdut fără ea şi îi este foarte recunoscător. Cei doi vor să aibă o căsnicie fericită”, a declarat o altă sursă revistei People.

Publicaţia a asigurat că cei doi tineri plănuiesc o cununie religioasă cu rude şi prieteni ca invitaţi, dar a precizat că, înainte de toate, prioritară este sănătatea lui Justin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?