Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

ANGAJĂRI la Serviciul Teritorial de Arii Protejate

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate organizează un concurs pentru două posturi de consilier la Serviciul Teritorial Vrancea. Persoanele care îndeplinesc criteriile de participare la concursul care va avea loc în data de 6 februarie mai au două zile de dispoziție pentru a depune dosarele de înscriere. Anunțul a fost publicat în Monitorul Oficial încă din 4 ianuarie iar termenul pentru depunerea dosarelor era de 10 zile lucrătoare de la publicare. Concursul este organizat de ANANP pentru 59 de posturi  contractuale vacante de consilier, grad IA la serviciile teritoriale din județe din județe.

În anunțul concursului se arată că, după verificarea de către comisia de concurs a dosarelor de înscriere, se va afişa lista cu candidaţii care întrunesc condiţiile de participare la concurs. În vederea participării la concurs, candidaţii admişi la selecţia dosarelor vor fi prezenţi în data de 6 februarie la ora 9,00 la Universitatea Ecologică, Bdul Vasile Milea nr. 1G, sector 6, București. Informaţii suplimentare referitoare la concurs pot fi obţinute la telefon 318.38.34. Concursul se va desfășura la sediul Universității Ecologice din București, la ora 10,00. „Condițiile de desfășurare a concursului, condițiile de participare la concurs, bibliografia, orele de desfășurare a concursului precum și actele solicitate candidaților pentru dosarul de înscriere se afișează la sediul instituției organizatoare și pe site-ul www.ananp.gov.ro”, se arată î anunț.

Cei care vor să depună dosarele trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile silvicultură sau geografie sau geologie sau știința mediului sau agronomie sau horticultură; cunoștințe de operare/programare pe calculator la nivel mediu precum și vechime în specialitatea studiilor de minimum 2 ani.

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate (ANANP) a fost înființată în anul 2016. Este o instituție publică cu personalitate juridică, finanțată din venituri proprii și subvenții acordate de la bugetul de stat și funcționează în subordinea Ministerului Mediului. „Scopul ANANP este administrarea unitară și eficientă a ariilor naturale protejate și conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice, reglementate prin dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2007”, se arată în prezentarea instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?