Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Partidă de sex între doi bărbați „finalizată” cu o trimitere în judecată

Un tânăr va fi judecat la Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta are 20 de ani și este domiciliat în Brașov.

Conform rechizitoriului întocmit de procurorii vrânceni, în cursul lunii august, în 2017, inculpatul i-ar fi sustras persoanei vătămate cheile de la locuință, care au fost luate din buzunarul pantalonilor, și cardul magnetic de la ușa de acces în scara blocului. Fapta a fost comisă în timp ce victima și persoana vătămată se aflau în Parcul Schuman din Focșani. În aceeași zi, inculpatul ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate și i-ar fi sustras suma de 140 lei.

Din anchetă a rezultat că în timp ce persoana vătămată se afla în parcul Schuman din Focșani, pe o bancă, a fost abordată de inculpatul din Brașov, care i-a cerut o sumă de bani. Astfel, inculpatul și persoana vătămată au mers la locuința acesteia din urmă, unde, de bună voie, persoana vătămată i-a dat inculpatului suma de 50 lei. Ulterior, cei doi s-au întâlnit din nou, de această dată fiind prezent și un alt tânăr. Cei doi s-au așezat pe bancă lângă persoana vătămată, iar la scurt timp aceasta din urmă a observat că îi lipsesc cheile de la apartament și cardul magnetic de la intrarea în scara blocului. Când a ajuns acasă împreună cu fiica sa, persoana vătămată a găsit pe pardoseală un plic din hârtie din care lipsea suma de 200 lei. Astfel, păgubitul și fiica sa și-au dat seama că inculpatul fusese deja în casă și au luat decizia de a schimba yala.

La audieri, tânărul care îl însoțea pe inculpat în momentul în care persoanei vătămate i s-au furat cheile a susținut că la finele lunii august 2017 s-a întâlnit în Parcul Schuman cu inculpatul și cu persoana vătămată. Întrucât aceasta din urmă a început să-l mângâie pe picior și i-ar fi propus să întrețină relații intime, tânărul i-a lăsat pe cei doi în parc și a plecat.

La audieri, inculpatul a spus că a cunoscut persoana vătămată în parc, ocazie cu care aceasta i-ar fi propus să întrețină un act sexual anal în schimbul sumei de 50 lei. Inculpatul a acceptat propunerea, iar cei doi au mers la locuința persoanei vătămate. Aici s-ar fi consumat actul sexual, iar inculpatul a primit suma de 50 lei. Ulterior, conform declarației inculpatului, acesta s-a întâlnit din nou cu persoana vătămată, în același loc, ocazie cu care i-a sustras acesteia cheile. El a adăugat că, în aceeași zi, a mers singur la locuința persoanei vătămate și a sustras suma de 140 lei. A mai spus că a pătruns în imobil cu ajutorul cheilor sustrase. Inculpatul a mai spus că din banii furați, i-a dat celuilalt tânăr suma de 50 lei, aspect care a fost negat de acesta din urmă.

Inițial, în acest dosar s-au făcut cercetări pentru tâlhărie calificată, reținându-se faptul că în noaptea de 5/6 septembrie 2017 persoane necunoscute au pătruns în locuința persoanei vătămate și prin folosirea de acte de violență au sustras două televizoare și suma de 800 lei, valoarea prejudiciului fiind estimată la 6.000 lei. Ulterior s-a extins urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, ajungându-se astfel la inculpatul trimis acum în judecată. Pentru infracțiunea de tâlhărie calificată s-a dispus disjungerea cauzei și continuarea cercetărilor față de autori necunoscuți.

Tânărul trimis în judecată a mai fost condamnat, fapta fiind comisă în stare de recidivă. Inculpatul a fost liberat condiționat în mai 2017, cu un rest de pedeapsă de 719 zile.

1 COMENTARIU

  1. O poveste foarte incurcata.Asa invatam tineretul cum este viata in” democratie” ? Despre sex stie toata lumea ,tura aceasta fiind vb.despre cel anal,despre care stiu inclusiv animalele!!Tanarul trimis in judecata a mai fost condamnat,fapta fiind comisa in stare de recidiva,eliberat conditionat in mai 2017 cu un rest de pedeapsa de 719 zile asa cum il prezinta stirea.Se pare ca in detentie tanarul care a impins pe la ”spate” victima,nu a inteles ca are viata inainte si trebuie sa spere ca sa tina drumul drept cat mai mult timp.Lectia cea mai buna pe care i-a dat-o detentia este aceea a acceptarii ca”Nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic.Sunt ceea ce sunt.”Manifestarea lui de a intretine acel act sexual a fost in concordanta cu ceea ce stia deja despre astfel de perversiuni,fapt dovedit si prin modul cum a descoperit victima si cum a reusit sa-i cunoasca cu usurinta ”diagnosticul si suferinta” care a scos-o pe acea banca din parcul cu pricina.In acest caz nu poate fi vb.despre un depresiv de regula persoane care isi pierd dorinta sexuala ci despre o persoana maniacala care conform statisticilor are crescuta o astfel de dorinta.Pacat ca in tara noastra nu sunt intocmite sau daca se intocmesc raman in aceasta faza unele proiecte care sa faca o analiza detaliata a sistemului de sanatate mintala romanesc si continuand cu tulburari mintale care convietuiesc deopotriva cu boala si cu aceasta marca a disgratiei ,a rusinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?