Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Atleta Claudia Prisecaru, CEA MAI BUNĂ sportivă a Vrancei în 2018!

Atleta Claudia Prisecaru de la CSM Focșani 2007 a fost desemnată cea mai bună sportivă a Vrancei în anul 2018 în Gala Laureaților Sportului Vrâncean organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea joi, 20 decembrie, la Teatrul Municipal Maior Gh. Pastia. Claudia este componentă a Lotului Național de senioare al României și este antrenată de profesorul Cristian Orza. A câștigat în acest an titlurile de campioană a României la 1500 metri și 3000 metri și 3000 metri obstacole tineret, la 3000 metri obstacole senioare, este campioană balcanică de cros senioare cu echipa României, și medalia de bronz la Campionatul Balcanic de cros senioare.

În clasamentul sportivilor de la disciplinele olimpice, Claudia Prisecaru a fost urmată de judoka Georgia Hagianu de la CS Unirea Focșani, antrenată de Adrian Moldoveanu. Giorgia este componentă a lotului național și a câștigat titlul de campioană europeană de juniori II 40 kg, categorie la care este și campioană națională și campioană balcanică. A participat la Jocurile Olimpice ale Tineretului, la Buenos Aires.

Pe locul al treilea s-a clasat judoka Denisa Marin, de la CS Unirea Focșani, antrenată de Adrian Moldoveanu. Denisa este componentă a lotului național, campioană a României la juniori 1 70 kg, vicecampioanpă balcanică, medaliată cu bronz cu echipa României la Campionatul European de juniuori II și câștigătoare a altor trei medalii de bronz la campionatele naționale.

Al patrulea sportiv al Vrancei în 2018 a fost Laris Borș, judoka de la CSM 2007 LPS Focșani 2007, component al lotului național, antrenat de Stănică Grosu și Iulian Surlă. Laris s-a clasat pe locul 7 la Campionatul Mondial U 21, este campion balcanic U 21, campion național de seniori, vicecampion național U 21, U 23 și newaza.

Poziția a cincea în clasamentul de la sporturile olimpice este ocupată de atletul Mihai- Răzvan Vasiliu, de la LPS-CSM Focșani 2007, component al lotului național, dublu campion național la 400 metri, individual și ștafetă, vicecampion balcanic cu echipa României, medaliat cu argint și bronz la alte campionate naționale.

A șasea poziție este ocupată de judoka Mircea Tomescu, de la CSS Focșani, antrenat de Dumitru Sandu Zisu, component al lotului național, este campion balcanic U 21, dublu campion național – la U 21 și U 18 kata, medaliat cu argint sau bronz la alte campionate naționale, participant la Campionatul mondial și Campionatul European U 21.

Locurile 7 și 8 sunt ocupate de sportivii secției de tir a CS Unirea – CSM Focșani 2007 Răzvan Condrea și David Ilie, componenți ai lotului național, pregătiți de antrenorii Adrian Alaci și Aurel Giurgea. Ambii sunt medaliați cu aur, argint sau bronz la campionatele naționale de juniori 1 și 2.

Pe poziția a noua se află gimnasta Ana-Maria Puiu, de la CSS Focșani, antrenată de Carmen Smeu, componentă a Lotului Național, ocupanta locului 7 la bârnă și a locului 15 la individual compus la Jocurile Olimpice ale Tineretului, vicecampioană națională cu echipa de juniori I și ocupanta locului 4 cu echipa României la campionatul European de junioare. Tot pe locul 9 s-a clasat și atleta Cătălina Olaru de la CS Unirea Focșani – CSS Focșani, antrenată de Fănel Iliescu. Cătălina este medaliată de trei ori cu argint și de patru ori cu bronz la ștafetă la Campionatele naționale.

Locul 10 este ocupat de judoka Lorenzo Ispas de la LPS Focșani, component al lotului național, antrenat de Iulian Surlă campion național și balcanic la 55 kg U 18, de două ori medaliat cu argint și o dată cu bronz la campionate naționale, și de gimnasta Ana-Maria Bărbosu, de la CSS Focșani, pregătită de Daniela Trandafir și Cezar Stoica, componentă a lotului național, campioană națională absolută la junioare 2.

 

Pe primul loc la sporturi neolimpice, Daniel Fusaru

Clasamentul sportivilor de la disciplinele neolimpice începe cu karateka Daniel Fusaru de la CSM Focșani 2007, multiplu campion și medaliat mondial și European. Îl urmează în ordine karateka Diana Nițescu și Cosmin Neagu de la CS Unirea Focșani, antrenor Aurel Giurgea, Irina Paraschiv, de la CSM Focșani 2007, antrenor Daniel Fusaru, și Titus Dragoș Andrei, de la secția de culturism a ACS Ulise, antrenat de Florin Ancuța.

 

La Gala Laureților Sportului Vrâncean 2018 au participat vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare, primarul Muncipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, Vica Mincă, inspector școlar de educație fizică și sport. 

La Gală au fost făcute mai multe alte nominalizări și premieri despre care Monitorul de Vrancea va scrie în primul său număr de după Crăciun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?