Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO și FOTO! Audiție muzicală de Crăciun; pianiștii de la Collavini Art și Liceul de Artă, pe scena Ateneului Popular

Peste 40 de elevi de toate vârstele, de la clasele primare și gimnaziu, iubitori de muzică de calitate, au oferit sâmbătă un spectacol frumos al sunetelor impecabil redate. Pe scena Ateneului Popular Maior Gheorghe Pastia au evoluat elevi de la Liceul de Artă ”Gheorghe Tattarescu”, precum și de la ”Collavini ART”.

Elevii pregătiți de profesoara de muzică Doina Collavini i-au încântat pe toți cei prezenți la sala mare a Ateneului Popular ”Maior Gheorghe Pastia” cu arii interpretate la pian. Aceștia au interpretat de la piese precum ”Drag mi-e jocul românesc”, ”Ceata lui pițigoi”, ”Joc de copii”, ”Dansul păpușilor”, dar și ”Vals” al lui Ceaikovski, ”Poloneza sol minor” de Chopin sau ”Menuet” de Mozart.

Dragostea și emoția cu care micii artiști au interpretat ariile au stârnit ropote de aplauze, dar și admirația publicului. Sala Ateneului a fost plină de părinți, bunici, frați, surori sau simpli iubitori ai muzicii de calitate. Aceștia au fost numai ochi și urechi la modul în care au evoluat artiștii în devenire. Și chiar dacă unii dintre cei care au interpretat la pian au fost pentru prima dată în fața unui public, emoțiile lor au fost constructive, iar momentele create cu multă dăruire au fost perfecte.

Concertul este de acum de tradiție pentru profesoara Collavini și elevii săi. Astfel de audiții au loc de mai mulți ani și de fiecare dată publicul a fost numeros, iar interpreții s-au ridicat la nivelul așteptărilor, mai ales că în sală erau prezenți cei mai mari susținători ai copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?