Ediția: Sâmbătă 21 septembrie 2024 Nr. 6719
Ediția: Sâmbătă 21 septembrie 2024 Nr. 6719

GALERIE FOTO: Moș Crăciun a sosit la Crucea Roșie Vrancea

După zile de efort intens, de drumuri pe la sponsori, de citit mii și mii de scrisori de la copii, Moș Crăciun simte că e pe cale să își îndeplinească, și anul acesta, frumoasa obligație pe care și-a luat-o, cu foarte mulți ani în urmă, de a aduce într-o seară de iarnă cadouri pentru toți copiii. Sacul lui este aproape plin și acum își pregătește spiridușii pentru a-l ajuta la înmânarea cadourilor, pentru că, împovărat de ani și de greutatea sacului, nu mai poate face față singur atâtor dorințe. Spiridușii au ajuns deja la filiala de Cruce Roșie Vrancea, pentru că Moșul a primit din timp scrisorile de la beneficiarii acestei organizații și dorește să vadă cât mai multe zâmbete în noaptea de Ajun.

Spiridușii l-au dat de gol pe Moș Crăciun și ne-au divulgat cum l-au ajutat sponsorii pentru ca aceștia să primească, la rândul lor, mulțumirile celor dăruiți.

„Noi ne simțim onorați să le facem publice numele pe calea scrisului, să punem în coroana simbolicului brad din casele lor, mulțumirile copiilor și ale părinților, urându-le multă sănătate, spor și bogăție în anul ce va veni!”, a declarat RodicaDavidean, directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea.

Sponsori au fost: Crucea Roșie Română, Hilsverein Nymphenburg Munchen

Noriel – Intertoy Zone SRL, Colegiul Național Al.I.Cuza Focșani, Școala Gimnazială Gugești, Colegiul Economic M. Kogălniceanu Focșani, Clubul Seniorilor Unirea Focșani, SC GRAUBUNDEN METAL SRL Focșani, SC RETRO COMPROD SRL Bolotești, PERSOANE FIZICE care au dorit să rămână anonime.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?