Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651
Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651

GALERIE FOTO: Recitaluri de colinde tradiționale românești la IPJ Vrancea

PRIMII COLINDĂTORI: AU RĂSUNAT COLINDELE LA INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VRANCEA

 

Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie Județean Vrancea va fi gazda mai multor grupuri de colindători. De la mic la mare, cu vocile încărcate de emoţie, colindătorii au vestit naşterea Domnului Isus, aducând o bucurie aparte în sufletele poliţiştilor. În prag de sărbători, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean au venit colindătorii, cu mic, cu mare, iar glasurile lor au adus spiritul sărbătorilor de iarnă și au bucurat inimile celor prezenți.

Ieri, 18 decembrie, în sala de ședințe a Inspectoratului de Poliţie Județean Vrancea au răsunat, glasurile primilor colindători – Grupul Vocal Cantus care au susținut un recital de colinde tradiționale românești. Astăzi (19 decembrie), polițiștii vrânceni au primit vizita ansamblului ”Comoara Vrancei” din comuna Năruja și au fost încântaţi de colindele autentice şi vocile suave ale copiilor care au pus în scenă tradițiile și obiceiurile de iarnă și au adus în prim-plan portul popular. Talentaţi, entuziasmaţi şi plini de viaţă, cei mici dar și cei mari au primit admiraţia şi mulţumirile polițiștilor.

Într-o atmosferă de sărbătoare, micii colindători ai ”Rapsodiei Vulturene” și cei ai ”Clubului Exploratorilor” vor sosi mâine (astăzi-n.r.) la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, păstrând tradiția.

Le mulțumim frumos pentru urările de bine, le dorim să aibă parte de Sărbători Fericite și liniștite, alături de cei dragi sufletelor lor, asigurându-i totodată că şi în acest an vom fi la datorie pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă, pentru liniştea şi siguranţa comunităţii.

Comunicat IPJ Vrancea, 19 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?