Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. O lună de când Denisa, Ana Maria și Andrei au rămas fără mamă – Scrisoarea nr. 27

Despre Denisa și frații ei sunt multe de spus, scris… Pe 18 noiembrie, Denisa împreună cu mama și mătușa ei se aflau într-un microbuz, mergeau către Botoșani să o ia pe verișoara Denisei acasă. La întoarcere, între localităţile Zăiceşti şi Copălău, șoferul unui autoturism Dacia 1310 a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde a lovit microbuzul de transport persoane în care se afla Denisa alături de mama ei. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe marginea drumului, iar autoturismul distrus a ajuns pe câmp. Din nefericire, pentru mama Denisei impactul a fost fatal. Deși s-au deplasat mai multe echipaje la fața locului, pentru ea nu s-a mai putut face nimic decât să se declare decesul.

Denisa (8 ani) a fost transportă la spital singură, acasă, la Cotești, alți doi copii își așteptau mama și surioara. Ana Maria (14 ani) și Andrei (16 ani). În viață s-a mai întors doar Denisa.

În urma vizitei celor de la IPJ Vrancea, Denisa ne-a trimis o scrisoare. Deși a trecut doar o lună de la decesul mamei, Denisa îndrăznește să deseneze, să viseze și să mai creadă în magie și în Moș Crăciun. Andrei, fratele Denisei, este sportiv la CSM, surioara ei, Ana Maria, este elevă în clasa a VIII-a.

Am vorbit cu Andrei să aflăm ce își dorește și el… un trening, poate niște adidași, poate o mamă sau orice vă lasă sufletul să oferiți unor copii rămași fără mamă, fără nici o explicație. Ei au nevoie de noi, nu le vom aduce mama, însă putem să le aducem un strop de speranță și puțină magie. Andrei își dorește un calculator, dar nu îndrăznește nici măcar să viseze la el. Denisa își dorește o păpușă, iar Ana Maria nu mai îndrăznește să spună! Tatăl lor lucra în Italia, după tragicul accident s-a întors acasă și nu va mai pleca. Deocamdată este fără serviciu.

Trei copii rămași fără mamă au nevoie de o îmbrățișare caldă, de mâncare și de speranța de a merge mai departe. Fii și tu mamă pentru o zi, dăruiește-le măcar o îmbrățișare.

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a le trimite un colet cu ce vrei tu.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?