Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO și VIDEO! Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit pe E85; cinci răniți, circulație blocată pe ambele sensuri

 

Forțele de intervenție ISU Vrancea au fost solicitate să intervină la un accident rutier produs pe DN2-E85 între localitățile Mărășești și Haret în urma căruia au rezultat cinci victime dintre care una posibil încarcerată. La locul evenimentului s-au deplasat modulul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Stația de Pompieri Panciu. Acționează în cooperare SAJ Vn și SVSU Mărășești.

UPDATE! A fost descarcerată o victimă, de sex feminin, în stare de semiconștiență și predată echipajului SAJ aflat la fața locului.

UPDATE 2! Au fost preluate două victime de sex masculin, în stare de conștiență. Unul din cei doi bărbați, de 43 de ani, prezintă traumatism la membru inferior stâng, dureri toracice și de bazin, escoriații ale membrului superior drept; cea de-a doua victimă de 54 de ani, acuză dureri hemitorace stânga. Ambele victime au fost transportate la UPU Focșani.

ISU Vrancea

 

Sursa foto sus: ISU Vrancea

duminică, 16 decembrie 2018

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85), la intrarea în localitatea Călimăneşti dinspre Adjud, în judeţul Vrancea, a avut loc o coliziune între două autoturisme. Din acest motiv, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

UPDATE! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vrancea, circulaţia pe DN2 (E85) s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui accident rutier, traficul fusese oprit pe ambele sensuri la intrarea în localitatea Călimăneşti dinspre Adjud. Cinci persoane au fost transportate la spitalul din municipiul Focşani.

La km 213+900, Călimănești, conducătorul autoturismului a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un microbuz de marfă. Sunt 4 victime din autoturism și o victimă din microbuz, toate conștiente. Cauza ar fi adormirea la volan. Traficul este blocat, polițiștii rutieri sunt la fața locului.

IPJ Vrancea

Sursa foto și video: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?