Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Roș-albaștrii dăruiesc din suflet și invită lângă ei pe oricine dorește să dăruiască!

          ”Gruparea Vrancea Roș-Albastră”, formată din susținătorii fostei Steaua București, și-a făcut superbul obicei de a fi, de Sărbători, alături de persoane din Vrancea aflate în nevoie. Au fost și de Sărbătorile Crăciunului trecut, și de Sărbătorile Paștelui, sunt și acum în prag de Crăciun 2018 aproape de semeni având ca deviză  ”Îndrăznește să crezi că un dar poate schimba sărbătorile unor copii mai puțin fericiți. Zâmbetul și bucuria lor vor fi recompensă pentru gestul tău!“

”Gruparea Vrancea Roș-Albastră” a început miercuri, 12 decembrie, campania ”Dăruiește din suflet”, care va fi derulată până duminică, 16 decembrie. Reprezentantul campaniei – și al Grupării – Vasile Catană, mi-a comunicat că bunurile vor fi colectate la sediul firmei Grifon Beton, Strada Vrancei nr. 6.

”E vremea sărbătorilor! Vremea în care fiecare dintre noi primește, dar și dăruiește bucurii! Pentru ca magia acestor sărbători să ajungă și la copiii nevoiași, e nevoie ca fiecare dintre noi, după posibilități, să contribuim la îndeplinirea unui vis! Ajutati-ne si dumneavoastra. Va invităm pe toți cei ce pot dărui alimente, hăinuțe, jucării, rechizite, dulciuri și alte bunuri, copilașilor lipsiți de posibilități materiale și financiare, la sediul firmei Grifon Beton Strada Soseaua Vrancei nr. 6.” scrie pe postarea de facebook a Grupării Roș-Albastre. Cu siguranță că sunt așteptați nu doar susținătorii roș-albaștrilor. Pot fi și ai alb-roșilor și ai altor grupări sportive care empatizează cu persoanele aflate în nevoie și pe care doresc să le ajute să trăiască bucuria Crăciunului, a întregii perioade a Sărbătorilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?