Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Vrâncean băut și fără permis, depistat de polițiști la volan; un altul conducea o mașină cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată

Un tânăr din Vrancea, în vârstă de 25 de ani, a fost depistat băut la volan de polițiștii buzoieni. Potrivit oamenilor legii din județul vecin, vrânceanul nu avea nici măcar permis de conducere. El a fost oprit în trafic pe 10 decembrie. „Un alt dosar penal a fost întocmit de poliţişti după ce au depistat în trafic pe un tânăr de 25 de ani din Vrancea care se urcase băut la volan (concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat). În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul nu figurează în evidenţa deţinătorilor de permise de conducere. Tot în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au mai constatat şi sancţionat 78 de abateri, valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de peste 35.000 de lei. 41 dintre contravenţii au fost la regimul legal de viteză, iar împotriva a 7 conducători auto a fost luată şi măsura reţinerii permiselor în vederea suspendării, pentru o perioadă de 90 de zile. Alte trei permise au fost reţinute ieri de poliţiştii rutieri după ce au depistat un şofer care nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul şi alţi doi care nu au respectat regulile privind depăşirea. Poliţiştii rutieri reamintesc şoferilor: – Adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic. – Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic generează accidente grave de circulaţie. – Circulaţi cu viteză moderată! – Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! ALEGE VIAŢA! – RESPECTĂ REGULILE DE CIRCULAŢIE!“, potrivit unui comunicat al IPJ Buzău.

De asemenea, un alt vrâncean s-a ales cu dosar penal, întocmit de polițiștii tulceni, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. „În seara zilei de 10 decembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Valea Nucarilor au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism în afara localităţii Agighiol, judeţul Tulcea, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză s-a întocmit dosar penal“, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?