Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Semne de carte pentru a marca Ziua Constituției

„Vă dăruim, cu drag, un semn de carte (un simbol) al cărții de căpătâi a fiecărui român, deoarece, 8 decembrie este «Ziua Constituției» – Legea fundamentală a țării în care trăim. Aici, regăsim toate drepturile pe care le avem, drepturi ce trebuie respectate, și mai trebuie să cunoaștem că nimic nu e mai presus de Constituție sau în afara ei”.

Acesta a fost mesajul transmis tuturor celor pe care i-au întâlnit pe străzile municipiului Focșani membrii partidului ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR- FILIALA VRANCEA. S-a transmis, de asemenea, și mesajul d-lui președinte Călin Popescu Tăriceanu, care prin vocea și acțiunile domniei sale, va garanta întotdeauna respectarea drepturilor și libertăților fiecărui cetățean și, mai mult, va duce în continuare lupta pe care a dus-o și până acum împotriva abuzurilor!

Acțiunea s-a desfășurat la inițiativa OFLDE România și au participat membri ai Organizației Municipiului Focșani, ai Organizației de femei și Organizației de tineret, care au transmis, de asemenea, și mesajul președintelui ALDE VRANCEA, Ionel Cel-Mare: „trebuie să cinstim așa cum se cuvine Constituția pentru că aceasta ne obligă să contribuim la edificarea unei societăți guvernate de adevăr și dreptate”.

 

Biroul de presă ALDE VRANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?