Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. George, 7 ani, vrea un tractor și mănuși – Scrisoarea nr. 16

George este un copil de 7 anișori. El provine dintr-o familie cu cinci copii. Despre Andreia și Petrică, doi dintre frații lui, v-am povestit deja… Ei trăiesc toți 5 alături de părinții lor în două camere modeste. Tatăl lor muncește cu ziua pe unde găsește. Mama lor are grijă de ei și se îngrijește ca și atunci când nu au ce mânca, să fiarbă un cartof și să le facă supă. Iată scrisoarea lui:

„Moșul meu Crăciun,

Eu vreau de la tine un tractor și ceva dulce. Și dacă vrei, să-mi mai aduci o pereche de mănuși să le iau la școală. Scrisoare de la George, 7 ani. Te aștept cu dragoste și un pahar cu lapte cald.”

George este unul din copiii săraci din satele României. Atunci când ești sărac, îți dorești doar căldură la mâini și ceva dulce. Deși poate sunt zile când nu are lapte nici pentru el, el îl așteaptă totuși pe Moș, cu un pahar plin cu lapte. Sunt zile când el și  frățiorii nu îndrăznesc să iasă pe uliță să se joace cu alți copii, pentru a nu râde ceilalți de ei, de felul cum sunt îmbrăcați, încălțați. Sau poate de multe ori nici nu sunt încălțați, au tălpile goale pe pământul rece.

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu lui George și, poate, familiei lui.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?