Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori 3 – Focșănenii au câștigat fără dubii!

 

  • CSM 2007 – CSS Medgidia 31-26 (18-17)

 

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – Dochioiu, Ivan, Gogonea – 1, Feraru – 5, Golea – 1, Bari – 3, Valenti  Bogdan – 7, Dennis Bogdan – 7, Prundiș – 3, Alexandru, Gheorghiță, Țane – 4.

 

Primele două clasate în seria B a Campionatului Național al juniorior 3, CSS Medgidia și CSM Focșani 2007, s-au întâlnit ieri, 5 decembrie, de la ora 14,00, în Sala Polivalentă. A fost ultima apariție a focșănenilor în fața propriilor suporteri în prima fază a competiției. Gazdele au câștigat, se află pe primul loc al clasamentului  și au promovat în grupa ”valoare”, ale cărei jocuri vor începe în luna februarie a anului viitor.

Întâlnirea de ieri avea premisele unui derbi și așa a și fost! Două formații valoroase, cele mai bune din serie, au etalat un handbal plăcut, mulți dintre jucători au dovedit calități care îi vor ajuta să devină handbaliști adevărați.

Prima parte a meciului a curs într-o evidentă stare de echilibru, confirmat și de scorul pauzei: 18-17. În partea a doua a întâlnirii jucătorii pregătiți de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Constantin Rusu au reușit să se desprindă la un convingător 31-26 și să câștige fără dubii! Au arătat că sunt cea mai bună formație din serie.

Le dorim să aibă același parcurs bun și în partea a doua a campionatului! Iar părinților, să fie tot atât de apropiați de jucători și de echipă, așa încât să se poată bucura de bucuria copiilor lor de după victorii și să-i susțină atunci când lucrurile în teren nu merg așa cum și-ar dori ei înșiși, jucătorii și antrenorii echipei. Așa cum au făcut și până acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?