Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Maria, 11 ani, o luptătoare – Scrisoarea nr. 11

Dragă Moșule, Maria este un erou, Maria este o luptătoare! Știu, Moșule, Maria ar trebui să fie doar copil… dar viața, Moșule, viața a maturizat-o. Atunci când mama ei zăcea inconștientă pe bolovanii din curte în urma loviturilor, Maria alerga să o salveze.

Deși fugărită pe ulițele satului și sub amenințările tatălui ei, Maria reușit să cheme ajutoare…

Când mama ei zăcea pe un pat de spital, Maria nu a stat să plângă, a avut grijă de frații ei mai mici. Când unul dintre frați a luat bătaie, ea i-a luat apărarea. Moșule, Maria nu mai cere de mâncare, s-a culcat de prea multe ori flămândă ca să mai vrea ceva. Perdelele nu le schimbă pentru că erau prea vechi, le-au aruncat pentru că erau pline de sânge. Iar Maria protejează pe toată lumea, inclusiv pe tine, Moșule.

Povestea ei, povestea lor este una tristă, este una a violenței în familie, a abuzului, a sărăciei și neajunsurilor, a României noastre.

 

”Dragă Moșule,

Mă numesc Maria, am 11 ani și sunt în clasa a V-a. Mă descriu ca fiind o fată cuminte. Îmi doresc de la Moșu: un val de perdele de 10 m lungime pentru a-mi schimba perdelele cele vechi, un trening și dulciuri.

          Cu drag, Maria”

 

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu Mariei și, poate, familiei ei.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?