Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Lansarea proiectului „MODERNIZARE ŞI DOTARE CU INSTALAŢII ŞI ECHIPAMENTE ÎN VEDEREA ÎNFIINŢĂRII UNEI ARHIVE ”

Comunicat de presă

                   Data 30.11.2018

Lansarea proiectului „MODERNIZARE ŞI DOTARE CU INSTALAŢII ŞI ECHIPAMENTE ÎN VEDEREA ÎNFIINŢĂRII UNEI ARHIVE ”

Proiectul „Modernizare şi dotare cu instalaţii şi echipamente în vederea înfiinţării unei arhive”, cod SMIS 111576, va fi implementat de ASIST CONT SRL, în calitate de beneficiar, în perioada 28.09.2018 – 30.06.2020. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2- „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1- „Consolidarea poziţiei pe piaţă a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC si PDR-uri”, 2.1.A. Microîntreprinderi.

Valoarea totală a proiectului este de 1.155.898,09 lei, din care 894.419,78 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea activităţii ASIST CONT SRL şi diversificarea gamei de servicii adresate întreprinderilor prin realizarea de investiţii în modernizarea spaţiilor de prestare a seviciilor şi achiziţii de echipamente performante, cu productivitate ridicată, în vederea consolidării poziţiei pe piaţă şi atragerii de noi clienţi.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Înfiinţarea unui nou punct de lucru prin schimbarea destinaţiei clădirii existente, modernizarea spaţiilor de prestare a seviciilor şi achiziţionarea de instalaţii şi echipamente performante, care vor avea ca efect iniţierea unei noi activităţi, introducerea unui nou serviciu în gama de servicii prestate întreprinderilor, până la finalizarea perioadei de implementare a proiectului.
  2. Dezvoltarea economiei locale prin creşterea stabilităţii economice a întreprinderii şi a locurilor de muncă existente precum şi prin crearea a 3 noi locuri de muncă, până la finalizarea perioadei de implementare a proiectului.

Proiectul se va derula în Regiunea Sud-Est și va fi gestionat la nivel național de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 – Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și la nivel regional de către Organismul Intermediar – Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Persoana de contact: D-l PALADE MITICĂ-LULU – manager proiect, Telefon: 0744-753.459

 

ASIST CONT SRL

Mun. Focșani, Str. MR. Gheorghe Pastia nr. 10, bloc 6, ap. 4, jud. Vrancea, cod poștal:620035

Email: office@asistcont.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?