Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Doi bărbați arestaţi preventiv după ce au furat vaci

Doi bărbaţi din comuna Vidra au fost reţinuţi luni şi arestaţi preventiv ieri într-un dosar de furt. Cei doi sunt bănuiţi că au sustras două vaci. Fapta ar fi fost comisă în urmă cu aproximativ o săptămână, pe timp de noapte, animalele fiind sustrase de la Ţifeşti.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi fost opriţi în trafic în timp ce transportau animalele furate şi, pentru că au existat suspiciuni, poliţiştii au continuat verificările şi au ajuns la concluzia că animalele provin din comiterea unei infracţiuni. Fapta ar fi fost comisă în noaptea de 21/22 noiembrie a.c.

Dosarul a fost instrumentat de politiştii de la Panciu, iar luni pe numele celor doi bărbaţi din Vidra au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Ieri, ei au fost prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Panciu, care, în baza probelor administrate de poliţişti şi procurorul de caz, au admis propunerea de arestare. Decizia nu este definitivă. “Admite propunera de arestare preventivă a inculpaţilor”, se arată în hotărârea judecătorilor. Există informaţii conform cărora cei doi bărbaţi arestaţi preventiv ar mai fi comis fapte asemănătoare.

Tot luni, s-a mai dispus reţinerea unui alt bărbat, bănuit că a sustras o sumă de bani, aproximativ 1.000 lei, de la o altă persoană. Acesta nu a mai fost dus ieri la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru că s-a împăcat cu persoana vătămată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?