Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Harghita: Interes ridicat din partea turiştilor şi programe deosebite pentru mini-vacanţa de 1 Decembrie

Zonele turistice din Harghita sunt preferate de cei care vor să-şi petreacă mini-vacanţa de 1 Decembrie într-un cadru natural deosebit, multe dintre locurile de cazare fiind deja ocupate, iar turiştilor li se pregătesc programe deosebite, cu această ocazie. În staţiunea Băile Tuşnad, locurile la două dintre cele mai mari unităţi de cazare sunt ocupate, turiştii fiind aşteptaţi din toată ţară să se relaxeze în minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie. „Pentru această perioadă există interes încă din septembrie, pentru unitatea noastră locurile s-au vândut toate din octombrie, cu avansuri plătite. Hotelul este plin cu turişti din toată ţară. Acest pachet, de Sf Andrei şi 1 Decembrie, cuprinde două nopţi de cazare cu 380 lei, trei nopţi cu 580 lei, care include cazare, demipensiune- mic dejun şi cină- acces la piscină, saună, jacuzzi, fitness, dar şi acces la piscina cu apă sărată”, a declarat, pentru AGERPRES, Puşa Colcer, manager al unui hotel de trei stele din Băile Tuşnad. În data de 1 Decembrie, turiştii sunt invitaţi la o masă tradiţional românească şi un foc de tabără, pentru a marca Ziua Naţională a României.

Şi locurile de cazare la un hotel de patru stele din Băile Tuşnad sunt ocupate, oaspeţii urmând să fie întâmpinaţi cu pălincă şi cozonac şi având posibilitatea ca în 1 Decembrie să participe la o şezătoare un spectacol tradiţional şi o cină în jurul unui foc de tabără. „Noi am pus în vânzare un număr de locuri pentru minivacanţă, însemnând trei nopţi de cazare din 29 noiembrie în 2 decembrie, a prins foarte bine şi este ocupat sută la sută (hotelul, n.r.). Este un program pe care l-am gândit foarte divers, începând de la primirea tradiţională, cu pălincă şi cozonac, preparate tradiţionale şi lucrul cel mai interesant, ce vom face noi în 1 Decembrie, va fi un eveniment dedicat Centenarului. Ne-am gândit să sărbătorim în jurul unui foc de tabără, cu preparate tradiţionale şi un program foarte frumos dedicat Centenarului, va fi un fel de şezătoare, va fi muzică folk, coruri de copii. (…) Ne preocupăm pentru că Centenarul este pentru toată lumea”, a declarat Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi manager al Companiei de Turism Tuşnad SA.

O altă zonă preferată de turiştii din ţară este staţiunea Borsec, unde peisajul natural este deosebit, gradul de ocupare fiind şi aici destul de ridicat.

 

Întregul articol pe https://bit.ly/2Ae8uvp

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?