Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Sute de persoane la spectacolul „In memoriam Adrian Păunescu“

În luna noiembrie, Școala Gimnazială Nr.7 Focșani a desfășurat a IV-a ediție a activității „In memoriam Adrian Păunescu“, intitulată în 2018 „Doamne, ocrotește-i pe români!“. În data de 13 noiembrie, la sala Balada a avut loc această activitate, unde s-au cântat și recitat poeziile poetului Adrian Păunescu. Pe lângă activitatea prezentată de elevii școlii Nr.7, au mai concertat d-na cântecului popular vrâncean, Maria Murgoci, apoi seara s-a încheiat cu un recital al fiului marelui poet, Andrei Păunescu.

Activitatea „In memoriam Adrian Păunescu“, cu titlul „Doamne, ocrotește-i pe români!“, își are locul potrivit în anul 2018, pentru că noi, astăzi, la nivel de oraș Focșani și de județ Vrancea, am sărbătorit un mare român, care și atunci când deranja o făcea ca să apere pe români și pe țara lui dragă, România.

Noi, Școala Gimnazială Nr.7 din Focșani, cinstind poezia lui Adrian Păunescu, transmitem mesajul poeziei sale, iubirea față de părinți, iubirea față de neam și iubirea față de Biserica strămoșească, a transmis directorul școlii, prof. Burlan Sebastian Ionuț. Seara de 13 noiembrie 2018 a fost o seară frumoasă cu un public de peste 500 persoane, un adevărat concert, unde au participat, activ, public și soliști.

 

Mirela Hanganu, Școala nr. 7 Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?