Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Bebeluș de o lună, în stare gravă după ce ar fi căzut în cap

O fetiță de doar o lună, din Năruja, a fost adusă luni seară la Unitatea de Primire Urgență din cadrul Spitalului Județean Focșani, după ce ar fi căzut în cap. Potrivit buletinului de presă al unității medicale, bebelușul prezenta „traumatism craniu-cerebral acut, prin cădere de la alt nivel”. La scurt timp după sosirea la spitalul din Focșani, medicii au decis ca fetița să fie trimisă de urgență la Spitalul Bagdasar – Arseni București.

Potrivit unor surse neoficiale, copila ar fi fost scăpată accidental din brațe de un membru al familiei. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea s-a autosesizat în acest caz, demarând o anchetă, pentru a se stabili care au fost împrejurările care au dus la producerea incidentului. „În prezent, primordială este sănătatea fetiței. Am solicitat asistenților sociali din comună să stea de vorbă cu părinții minorei, pentru a vedea ce s-a petrecut”, ne-a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea.

Potrivit reprezentanților Biroului de presă al IPJ Vrancea, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?