Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO: ”The Grinch” fură primul loc în box-office-ul nord-american

Morocănosul ”Grinch” a urcat în fruntea box-office-ului nord-american în acest week-end, cu încasări de 66 de milioane de dolari în cinematografe, conform cifrelor provizorii publicate duminică de societatea specializată Exhibitor Relations, citate de AFP. Benedict Cumberbatch a împrumutat vocea personajului verde şi supărăcios, creat de celebrul Theodor Seuss Geisel – Dr Seuss – în cartea sa pentru copii ”How the Grinch Stole Christmas”.

Filmul de animaţie ”The Grinch” produs de Universal Studios, a urcat pe primul loc al podiumului pe care s-a aflat anterior ”Bohemian Rhapsody”, filmul dedicat legendei rock Freddie Mercury şi trupei sale la fel de faimoase, Queen, care a ajuns pe locul secund al topului, cu 31 de milioane de dolari în a doua săptămână în box-office-ul nord-american (100 de milioane de dolari în total).

Ajuns pe locul al treilea rând în primul său week-end, cu încasări de 10 milioane de dolari, filmul de groază ”Overlord” spune povestea unor paraşutişti americani care descoperă în Franţa ocupată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial un laborator în care sunt efectuate experimente înfricoşătoare. Fantezia Disney ”The Nutcracker and the Four Realms” se află pe locul al patrulea cu încasări de 9,5 milioane de dolari (35 de milioane în două săptămâni).

Pe poziţia a cincea a topului, cu 8 milioane de dolari, se situează ”The Girl in the Spider’s Web” cu Claire Foy, care o încarnează pe Lisbeth Salander în această nouă producţie cinematografică din universul ”Millenium”, adaptare după cel de-al patrulea roman din serie (scris de David Lagercrantz după decesul autorului trilogiei de succes, Stieg Larsson).

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6- ”A Star Is Born” (8 milioane de dolari, 178 milioane de dolari în total)

7- ”Nobody’s Fool” (6,5 milioane de dolari, 24 milioane de dolari în total)

8- ”Venom” (4,8 milioane de dolari, 206 milioane de dolari în total)

9- ”Halloween” (3,8 milioane de dolari, 157 milioane de dolari în total)

10- ”The Hate U Give” (2 milioane de dolari, 26,7 milioane de dolari în total)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?