Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Un liceu din Insulele Canare caută parteneri în cadrul unui proiect Erasmus +

Liceul IES El Rincón, din Las Palmas, Gran Canaria, Insulele Canare, Spania, caută parteneri pentru un proiect în cadrul programului KA101 Erasmus + (School education staff mobility). Liceul este pentru învățământ obligatoriu și secundar superior, în cadrul acestuia studiind elevi cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. De asemenea, sunt organizate și cursuri de formare profesională intermediară și avansată.

Profesorii din cadrul liceului amintit ar fi interesați de un schimb de experiență în străinătate, pentru a învăța din alte sisteme educaționale din Europa prin stagii de observare directă la locul de muncă. Principalele linii ale proiectului lor sunt îmbunătățirea motivației procesului de învățare a elevilor și implicarea studenților în inițiativele europene. De asemenea, aceștia sunt interesați să participe cu studenții lor în proiecte Etwinning sau KA2 și sunt, de asemenea, dispuși să găzduiască personalul partenerilor lor în cadrul programului Erasmus +. Părțile interesate sunt invitate să-și exprime interesul direct la: Daniel Puche IES El Rincón Site web: www.ieselrincon.org e-mail: danielpuche@ieselrincon.org.

Cei interesați să fie parteneri în acest proiect pot accesa pagina de internet a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) și linkul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdclQjk3Bud33RniaSKlxPQHqv6iKO5RxjOwA-HGG1Lrs7gSA/viewform?usp=sf_link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?