Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Rihanna se alătură vedetelor revoltate de folosirea melodiilor lor la evenimentele publice organizate de Donald Trump

Rihanna se alătură vedetelor care se opun utilizării muzicii lor la evenimentele publice organizate de preşedintele Statele Unite, Donald Trump, adunări pe care artista le cataloghează drept ”tragice”, relatează luni Press Association. Artista pop în vârstă de 30 de ani a reacţionat după ce preşedintele american ar fi utilizat hit-ul său din 2007 ”Don’t Stop the Music” în cadrul unui eveniment public desfăşurat duminică în Chattanooga din statul Tennessee, înaintea alegerilor de la jumătatea mandatului, scrutin ce va avea loc marţi. Dând replica pe Twitter unui jurnalist care a dezvăluit că pe melodia sa organizatorii campaniei electorale aruncau tricouri gratuite mulţimii prezente, Rihanna a calificat drept ”tragice” aceste adunări.

Cu câteva ore înainte, cântăreaţa şi-a exprimat sprijinul pentru Andrew Gillum, candidatul democrat pentru postul de guvernator al statului Florida. ”Aveţi ocazia de a scrie istorie la aceste alegeri. De-a lungul istoriei sale, SUA au avut doar patru guvernatori de culoare şi putem face în aşa fel încât #AndrewGillum să fie următorul şi primul din Florida!”, a scris cântăreaţa într-un mesaj adresat celor 66 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Rihanna se alătură astfel unei liste de vedete care au luat atitudine faţă de utilizarea muzicii lor de către Trump în cadrul adunărilor publice. Săptămâna trecută, rapperul şi producătorul Pharrell Williams a ameninţat că îl va acţiona în justiţie pe preşedintele SUA, Donald Trump, pentru utilizarea cântecul ”Happy” într-un eveniment desfăşurat la câteva ore după atacul armat în care 11 persoane au fost ucise într-o sinagogă din Pittsburgh (Pennsylvania).

Luna trecută, moştenitorii regretatului artist Prince l-au avertizat pe Trump pentru utilizarea hit-ului ”Purple Rain” la evenimentele publice. De asemenea, liderul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a formulat o cerere de interdicţie după ce preşedintele a folosit piesa ”Livin’ On The Edge” la o adunare publică. Trupele The Rolling Stones, The O’Jays sau Queen precum şi cântăreaţa Adele, printre alţii, i-au cerut lui Trump, încă de la începerea campaniei sale electorale, să înceteze să le mai folosească melodiile în evenimente publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?