Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Sesizări prin WhatsApp la CUP Salubritate Focșani

CUP Salubritate pune la dispoziția tuturor cetățenilor din Focșani trei numere de telefon la care pot fi solicitate diverse categorii de informații. Un comunicat al primăriei arată că dispeceratul CUP Salubritate poate fi contactat la numărul de telefon 0237/621338, cu program non-stop. La acest număr pot fi obținute informații despre programul de funcționare al societății, pentru toate compartimentele sale; programul și graficul de colectare a deșeurilor menajere, reciclabile și vegetale pentru toate localitățile unde se prestează serviciul de salubritate; punctele de încasare a facturilor emise de CUP Salubritate S.A., precum și programul de funcționare a acestora. Tot la acest număr pot fi făcute sesizări legate de activitatea serviciului de salubritate (menajeră și stradală), care vor fi comunicate în vederea rezolvării operative.

Un alt număr de telefon cu program non-stop este 0785.100.222, care poate fi folosit pentru serviciul de WhatAapp. Aici pot fi trimise sesizări legate de serviciile oferite de CUP Salubritate S.A., respectiv serviciul de salubritate menajeră și salubritate stradală. Aceste sesizări, care pot fi însoțite și de imagini foto, vor fi comunicate în termen util responsabililor, în funcție de natura lor, în vederea remedierii. Sesizările, solicitările de informații pot fi trimise și prin Formularul de contact, disponibil pe pagina de internet a societății, www.salubfocsani.ro.

Al treilea număr de telefon și fax este 0237/622444. Acest număr este disponibil în intervalul orar 07.00-15.30, iar solicitanții pot primi toate informațiile legate de activitatea societății, precum și programul de funcționare al acesteia. De asemenea, se primesc și se înregistrează toate adresele transmise pe fax, legate de activitatea pe care societatea o prestează și le comunică conducerii societății.

Sursa foto: salubfocsani.ro

1 COMENTARIU

  1. Dar programul si numerele de telefon ale celorlalte companii de servicii de utilitati publice din Focsani (Enet apa-canal, gaz, etc.), unde se pot face sesizari sau cere diverse informatii, unde este?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?