Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii, la a doua înfrângere consecutivă!

  • CSM Focșani 2007 – Știința Miroslava 1-2 (0-0)

 

Formații

CSM Focșani 2007: Dogaru – Săpunaru, Panaite (71 Lăudatu), Beșa, Mihai – Remus Popa (76 Duca), Salaoru, Negoescu ( 64 Budeanu), Lupu – Predoiu, Pasăre.

Știința Miroslava: Turiță – Vlădeanu, Bucur, Tăcuțanu, Agrigoroaiei, Săvoaia, Bordeianu, Dodan, Iovu, Nemțanu, Marin. Rezerve: Duță, Sandu, Ichim, Costian, Irimia, Botezatu, Grosu.

 

Pe stadionul Milcovul, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 15, CSM Focșani 2007 a întâlnit pe Știința Miroslava, în etapa a noua a Ligii a III-a. Focșănenii veneau după o evoluție bună pe terenul liderului, Oțelul Galați, de care fuseseră întrecuți cu un gol pe care l-au primit în ultimele minute de joc și își doreau să continue seria partidelor bune din prima jumătate a turului de campionat, în care nu fuseseră învinși. Ieșenii, cu experiența din Liga a doua, din care au retrogradat în vară, au avut un start de campionat neconvingător, însă și-au revenit  și au ajuns în zona locurilor din care pot aspira la revenirea în Liga a II-a. Pe Milcovul, sâmbătă, și-au calibrat jocul pentru a pleca la Miroslava cu toate punctele! S-au apărat cu siguranță, au ținut de minge cât au putut, au atacat cât le-au permis gazdele – adică puțin în prima repriză. Și au căutat punctele vulnerabile ale adversarilor. Au avut și șansa de a scăpa cu fața curată în cele câteva situații mari de gol pe care fotbaliști pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma și le-au creat până la pauză. În minutul 16, Predoiu a pătruns pe stânga paralel cu linia porții și a centrat în gura porții unde, venit din  urmă, Lupu a plonjat, dar nu a atins cu capul mingea de gol, împrejurare trasă la indigo în minutul 44, după ce, în minutul 35, Pasăre șutase puternic la rădăcina barei, dar Turiță fusese la datorie și respinsese în corner. La poarta oaspeților mai fuseseră câteva cornere sau lovituri libere rămase fără revultat favorabil gazdelor.

Partea a doua a meciului a debutat cu o mare ocazie focșăneană: în minutul 46, după un corner, Panaite a sărit la cap, ieșenii au respins, Pasăre a șutat spre poartă, dar mingea s-a dus în Turiță, căzut, și faza s-a stins! Scăpați din strânsoare, fotbaliștii de la Miroslava au mutat jocul în jumătatea focșăneană și, în minutul 52, Nemțanu, liber în zona central stângă a apărării CSM 2007 a preluat mingea, și-a pus-o pe stângul și a șutat imparabil în plasă porții lui Dogaru: 0-1! În minutul 64, s-a făcut 0-2, după autogolul lui Panaite care a încercat să degajeze, dar mingea a luat o traiectorie ciudată și s-a dus în poartă peste Dogaru total surprins, dar și mascat de apărătorii din fața sa. Focșănenii au urcat în atac, dar mai aproape de gol au fost oaspeții, în minutul 74 când Beșa a resprins în ultimă instanță migea care se ducea în poarta goală! În minutul 76, Budeanu a centrat în șase metri pentru Predoiu care a reluat în gol pentru 1-2. Până la finalul meciului, focșănenii au atacat, dar steril iar oaspeții s-au apărat cu calm și au câștigat!

          În etapa următoare, vineri, 26 octombrie, CSM Focșani 20087 va juca în deplasare, cu CSM Pașcani.

Rezultatele etapei și marcatorii:

FC Botoşani 2 – Sănătatea Darabani 6-1. Au marcat Andronic – 3, Bălan, Oprea, Piftor, respective, Cărăbuş.
CSM Roman – Sporting Lieşti 1-5. Au marcat Huţanu, respectiv Bîrlădeanu. Maftei, Mihu, Bahnaşu, Ţicamuca.

SCM Gloria Buzău – CSM Rîmnicu Sărat 4-2. Au marcat Petre – 2, Ceauşel,  Catană, Creţu Vintilă.
Bucovina Rădăuţi – ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ 0-0.
Şomuz Fălticeni – CSM Paşcani 2-1. Au marcat
Padovei, Mircescu, respectiv Stan. CSM Focşani – Ştiinţa Miroslava 1-2. Au marcat Predoiu, respectiv Nemţanu, Panaite (autogol).
Foresta Suceava – Suporter Club Oţelul Galaţi 0-0.
KSE Târgu Secuiesc – Metalul Buzău 1-1. Au marcat
Veress, respectiv Iacob.

 

Clasament: 1. Suporter Club Galați – 23 puncte; 2. Gloria Buzău – 23 puncte; 3. Bucovina Rădăuți – 19 puncte; 4. Știința Miroslava – 19 puncte; 5. KSE Târgu Secuiesc – 16 puncte; 6. Foresta Suceava – 15 puncte; 7. CSM Focșani 2007 – 15 puncte; 8.Sporting Liești – 14 puncte; 9. Ceahlăul Piatra Neamț – 13 puncte; 10. Metalul Buzău – 12 puncte; 11. CSM Rîmnicu Sărat – 9 puncte; 12. Șomuz Fălticeni – 7 puncte; 13. FC Botoșani – 6 puncte; 14. Sănătatea Darabani – 6 puncte; 15. CSM Pașcani – 4 puncte; 16. CSM Roman – 3 puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?