Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Un întreg schelet uman a fost găsit printre gunoaie, în turnul de lângă unitățile militare din Sud

Anchetatorii vrânceni, procurori şi poliţişti, au continuat şi astăzi (sâmbătă-n.r.) căutările prin gunoaiele de la Castelul de Apă din cartierul Sud al Focşaniului, acolo unde vineri dimineață a fost găsit un picior de om. Vineri seară a fost găsit al doilea picior, iar sâmbătă anchetatorii au găsit prin gunoaie şi alte bucăți din schelet.

Din informaţiile primite de la procurorul de caz, Paul Mihăilă, rezultă că victima ar fi un bărbat din comuna Gugeşti. “Cautările au continuat şi astăzi (sâmbătă-n.r.) şi au fost găsite şi alte resturi din schelet, mai exact un schelet uman aproape în totalitate. Se pare că victima este un om al străzii, care este din Gugeşti. Urmează să fie efectuată o expertiză antropologică în vederea stabilirii ADN-ului şi altor aspecte care ne pot ajuta în anchetă”, ne-a declarat procurorul criminalist Paul Mihăilă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Căutările au fost extrem de anevoioase şi eforturile anchetatorilor foarte mari, pentru că în locul în care s-a găsit scheletul uman este destul de greu de pătruns, fiind plin de gunoaie. Anchetatorii au fost nevoiţi să ia la mână toate gunoaiele pentru a găsi ceea ce căutau. Ei au beneficiat de sprijinul autorităţilor locale.

Se pare că bărbatul ar fi decedat din primăvara acestui an şi rămâne că în urma anchetei să se stabilească cum a survenit decesul, iar dacă va fi vorba de omor, aşa cum se presupune acum, să fie găsit făptașul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?