Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Pui de urs botezat după ce Grădina Zoologică din Târgu Mureș a primit aproape 170 de propuneri

Grădina Zoologică din Târgu Mureş a organizat, joi, botezul unui pui de urs, optând pentru numele de Ursula, după ce a primit 168 de propuneri de la vizitatori. „Am primit 168 de propuneri şi într-un final vizitatorii au ales numele Ursula. Este un pui de 8 luni, femelă, care s-a născut la grădină zoologică din Târgu Mureş şi a crescut alături de mamă. Toate animalele noastră de aici au un nume”, a declarat, pentru AGERPRES, Horaţiu Gorea, directorul Grădinii Zoologice din Târgu Mureş.

Angajaţii de la Zoo au spus că întrucât mica ursoaică nu a avut niciun nume, au decis să supună la vot mai multe variante, iar astfel vizitatorii au ales numele de Ursula. Drept cadou de botez, Ursula a primit dovleac şi cârnăciori. Botezul Ursulei nu este primul de acest gen de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş, anul trecut un coati a primit numele Iguazu şi a avut parte de o mică petrecere.

Grădina Zoologică din Târgu Mureş este una dintre cele mai mari din Europa de Est, găzduieşte aproximativ 800 de animale din 150 de specii, fapt ce a făcut ca în acest sezon estival, la fiecare sfârşit de săptămână, să fie vizitată în medie de peste 5.000 de vizitatori din ţară şi din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?