Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Handbal, Liga Națională – Scorul nu spune adevărata poveste a jocului

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Pătru, Rotaru, Posa, Moisă – 4 goluri, Popovici, Hagiu – 1, Miroiu – 3, Țuțu – 2, Hrimiuc – 5, Mocanu – 4, Rață – 3, Eros, Gramatic, Sladic.

Steaua – Stănescu, Babasafari – Răpciugă, Milosevic, Stavrositu, Johannson, Becheru, Roșu – 3 goluri, Georgescu – 5, Florea – 3, Vegar – 1, Kedso, Vujic – 2, Humet – 11, Bizău, Grbovic – 2.

 

          CSM Focșani 2007 a jucat, luni seara, la Chiajna, primul din seria meciurilor foarte grele. Cele mai grele, adică, pentru că după Steaua urmează tot vârful ierarhiei handbalului românesc: CSM București, Potaissa Turda, Dinamo București. Focșănenii au intrat în acest segment de campionat cu agoniseala maximă posibilă, ceea ce este foarte bine. S-ar putea ca în malaxorul următoarelor meciuri să mai piardă puncte, așa cum s-a întâmplat în etapa a patra. Cu Steaua, focșănenii au jucat ca la carte mai bine de 40 de minute, în care au fost egalii galonaților lor adversari. Au avut o scurtă perioadă în care, după 17-17, nu au reușit să valorifice câteva atacuri, suficient ca steliștii, cu un Humet de neoprit, să se desprindă la 20-17. În față cu o forță handbalistică precum cea a vicecampionilor, oaspeților le-a fost foarte greu să recupereze și întâlnirea s-a încheiat cu un 27-22 care spune o altă poveste a meciului decât cea adevărată. CSM Focșani 2007 a jucat cu mult curaj, cu determinare, conștientă de propria valoare. A arătat că este una dintre formațiile bune ale Ligii Naționale, ce-și poate îndeplini obiectivul de intrare în play-off! Cu mai multă concentrare și încredere în ceea ce pot, handbaliștii Focșaniului, care beneficiază de o foarte competentă bancă tehnică, și de susținerea unui public de excepție, pot obține rezultate importante și cu cele mai bune echipe ale handbalului românesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?