Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Nu ai avut echipă de juniori, nu te-ai calificat în Superligă!


Derby-ul seriei a doua din Liga ALTDORF TEHNIK la fotbal, Euromania Dumbrăveni – Victoria Gugești s-a încheiat fără goluri, după un meci echilibrat, iar echipa din Gugești se va lupta pentru poziția a doua în clasament cu Voința Slobozia Ciorăști. Cele două formații se vor întâlni în ultima etapă a sezonului, care este programată la finalul acestei săptămâni. În seria a II-a mai este de disputat jocul dintre Dinamo Tătăranu și Voința Slobozia Ciorăști. Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea a decis ca partida să se rejoace, deoarece asistentul medical al echipei gazdă a fost implicat în acțiunile desfășurate de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Tătăranu.
În seria I, derby-ul CS Odobești – Voința Răstoaca s-a încheiat cu victoria gazdelor. Partida Voința Cîrligele – Viitorul Biliești nu s-a disputat deoarece echipa oaspete nu a fost programată pentru că nu a achitat baremul de arbitraj din etapa precedentă, dar și datoriile către AJF Vrancea. În seria a treia s-au încheiat meciurile, echipele Unirea Å¢ifești și Victoria Pufești calificându-se în Superliga ALTDORF TEHNIK, în condițiile în care echipa din Adjud nu a avut echipă de juniori în acest campionat.
Ultima etapă de campionat din Liga ALTDORF TEHNIK este programată în perioada 12-13 decembrie. Asociația Județeană de Fotbal a anunțat că echipele pot disputa partidele directe din ultima rundă, de comun acord, în timpul acestei săptămâni.

             Rezultatele etapei din Liga ALTDORF TEHNIK:

Seria I

CS Odobești – Voința Răstoaca 2-1,
Podgoria Cotești – Åžoimii Mircești 0-4,
Voința Cîrligele – Viitorul Biliești 3-0 (echipa din Biliești nu a fost programată).
Golgheterii seriei: 1. Cezar Chiriță (CS Odobești) – 19 goluri, 2. Ionuț Istrate (Voința Cîrligele) – 12 goluri, 3. Constantin Chiriță (Voința Răstoaca) – 9 goluri.

Etapa viitoare:

Voința Răstoca – Podgoria Cotești (sâmbătă, ora 14.00),
Åžoimii Mircești – Voința Cîrligele (sâmbătă, ora 14.00).
Partida Viitorul Biliești – Victoria Vînători nu a fost programată deoarece echipa din Biliești nu și-a achitat restanțele financiare față de AJF Vrancea.

Seria a II-a:

Euromania Dumbrăveni – Victoria Gugești 0-0,
Voința Sl. Ciorăști – AS Suraia 6-0,
Tractorul Nănești – Unirea Milcovul 2-0.
Golgheterii seriei: 1. Dănuț Lechea (Euromania Dumbrăveni) – 17 goluri; 2. Cătălin Costin (Victoria Gugești) – 16 goluri, 3. Nicușor Tudose (Tractorul Nănești) – 10 goluri.

Etapa viitoare:

Unirea Milcovul – Euromania Dumbrăveni (duminică, ora 11.00),
Victoria Gugești – Voința Sl. Ciorăști (sâmbătă, ora 14.00),
AS Suraia – Dinamo Tătăranu (duminică, ora 11.00).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?