Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Baschet U 16 – Focșănenii, fără concurență în turneul de la Polivalentă!

Baschetul a fost sportul vedetă al sfârșitului de săptămână la Focșani. Chiar dacă echipa de seniori a adus în Polivalentă câteva sute de spectatori care au asistat – și au participat, la un spectacol de zile mari, prestații impresionate au avut și juniorii U 16 – mulți componenți și ai formației de seniori.

          Juniorii Focșaniului au participat la primul turneu al fazei de calificare, alături de CSS Unirea Iași, Sevlar Ploișeti și CSM Ploiești. Focșănenii, în componența Clipa, Miron, Dima, R. Cristea,Antonescu, Stanciu, A. Brumaru, Alex Brumaru, Bratosin, D. Cristea, Duță, Bîra și pregătiți de antrenorii Petruț Mihai și Florin Munteanu, au câștigat la mari diferențe toate cele trei partide disputate.

          Sâmbătă, 29 septembrie, în deschiderea turneului din Polivalentă, focșănenii au zdrobit pe CSM Ploiești, căreia i-au înscris 75 de puncte și de la care au primit doar 15 puncte. Primul sfert a ajuns la 20-0 și s-a încheiat 21-2,  ca și sfertul al treilea. Ploieștenii au mai putut să arate ceva doar când antrenorii Focșaniului au trimis în teren o echipă alcătuită din rezerve.

Puțin mai strâns a fost meciul cu Sevlar Ploiești, de sâmbătă după amiază. Oaspeții alcătuiesc o formație mai puternică decât a concitadinilor de la CSM, dar nu au reușit decât să limiteze ecartul final la 19 puncte. Scorul final a fost de 64-45 (21-12, 16-6, 15-16, 13-11).

Duminică, de la ora 13,00, CSM 2007 LPS Focșani a câștigat și întâlnirea cu CSS Unirea Iași, cu 80-47, și a încheiat turneul pe primul loc, cu maximum de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?