Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Antrenoarea de volei Elena Bontaș s-a căsătorit cu fostul handbalist Adrian Stanciu!

Antrenoarea echipei de volei a CSM Focșani 2007, fosta voleibalistă de mare performanță Elena Bontaș și fostul remarcabil handbalist focșănean Adrian Stanciu sunt, de sâmbăta trecută, familie cu acte în regulă și cununie religioasă! Sunt adică, o frumoasă familie pentru că amândoi sunt frumoși, impresionanți prin ținută și maniere. Discreți. Atât de discreți încât doar cei, să le spunem, inițiați au știut despre momentele emoționante și foarte importante ale căsătoriei civile, oficiate, sâmbăta trecută, la Teatrul Municipal Gh. Pastia, continuate cu cununia religioasă la o biserică din zona Tăbăcari și cu petrecerea de la restaurantul Intim.

Antrenoarea Elena Bontaș a menținut discreția și față de fetele de la CSM Focșani 2007 pe care le pregătește pentru campionatul Diviziei A2. Însă ele au aflat – pentru că un așa eveniment nu putea rămâne neaflat și și-au surprins, la rândul lor antrenoarea! I-au oferit, la antrenamentul de luni seara, de la sala LPS Focșani, un frumos buchet de flori, semn al aprecierii al afecțiunii lor! Iar gazetarul a mai aflat că doamna Elena a purtat la petrecere o superbă rochie ie, care i-a impresionat pe invitați – prieteni și apropiați și i-a pus în valoare calitățile fizice cu care este dăruită. Nași au fost viceprimarul Marius Iorga și doamna sa, rude cu Adi Stanciu, care a revenit în această vară – ca și Elena Bontaș, acasă, la Focșani, unde fiecare și-a trăit anii copilăriei și adolescenței și o bună parte din frumoasele lor cariere de handbalist și de voleibalistă.

Cum a fost la antrenamentul de luni seara, după ce elevele și-au felicitat profesoara, vedeți în imaginile ce însoțesc textul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?