Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Handbal juniori 3 – Focșănenii, victorie la Constanța!

 

  • CSM 2007 – AHC Dobrogea Sud 34-36 (15-18)

 

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Dochioiu, Ivan, Gogonea, Feraru – 8, Golea – 9, Bari – 10, Zaharia, Bogdan – 2, Prundiș – 2, Popoiu, Gheorghiță, Ciocoiu, Tane – 5.

Handbaliștii și handbalistele Focșaniului au avut un final de săptămână foarte bun! Toate echipele au câștigat, trei dintre ele, pe teren propriu, la diferențe impresionante, iar a patra, în deplasare! Seniorii CSM 2007 au zburdat în partida cu Universitatea Cluj, sâmbătă seara. Mai devreme, în miezul zilei, însă același lucru îl făcuseră și juniorii 2 ai CSS Focșani, în debutul campionatului în meciul cu CSS Tecuci.

Iar duminică, 16 septembrie, au avut jocuri juniorii 3 ai CSM 2007 la Constanța, cu AHC Dobrogea Sud. Așa cum îmi spusese înainte de plecare antrenorul Marius Partene, formația focșăneană a mers să câștige. Și a câștigat. La doar două goluri diferență, dar a fost o victorie frumoasă care îi așează pe focșăneni printre formațiile ce pot aspira cu îndreptățire la promovarea în grupa valoare. CSM 2007 a condus jocul având la pauză un avantaj de trei goluri pe care, practic, și l-a conservat până la final.

În etapa următoare, juniorii 3 ai Focșaniului vor juca în Sala Polivalentă, cu LPS Brăila.        

Tot duminică, în Sala Polivalentă, au evoluat în prima etapă a noii ediții de campionat și junioarele 2 ale LPS Focșani. Fetele pregătite de profesoara Doina Ene au câștigat cu 32-12 (18-4) întâlnirea cu CCS 1 Constanța, arătând că au crescut mult ca joc în ultimul an, și că pot aduce satisfacții în continuare celor care le susțin.

Junioarele 2 ale LPS Focșani fac parte din seria B a campionatului alături de CSM Galați, LPS Brăila, CSH Art Galați, CSS Slobozia, CSS 1 Constana CS Axiopolis Cernavodă.

În etapa a doua, LPS Focșani va juca în deplasare cu CS Axiopolis Cernavodă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?