Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Campania agricolă de toamnă scoate polițiștii în stradă

Acțiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere și combaterea comerțului neautorizat

 

La data de 28 august a.c., în intervalele orare 06:00 – 11:00 și 18:00 – 21:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au desfășurat o acțiune complexă cu scopul creșterii eficienței și vizibilității activităților din competența Poliției Române.

Activitățile organizate au vizat asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea accidentelor rutiere, precum și prevenirea și combaterea faptelor ilicite de transport și comerț. În cadrul acțiunii au fost controlate și verificate 89 de autovehicule, fiind legitimate 93 de persoane, ocazie cu care s-au aplicat 87 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 19.000 lei. Cu ocazia controalelor a fost reținut un permis de conducere pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, s-au retras 5 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice, cele mai multe sancțiuni, respectiv 81, fiind aplicate la regimul rutier.

Activitățile pe această linie vor fi intensificate în perioada următoare, având în vedere că începe campania agricolă de toamnă și vor fi înregistrate creșteri ale valorilor de trafic, mai ales a autovehiculelor care transportă produse agricole.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 29 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?