Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Un șofer băut și pasagera din dreapta, la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Un accident rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în afara localității Vizantea – Livezi. Potrivit IPJ Vrancea, un șofer băut a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în șanț. Atât șoferul, cât și pasagera din dreapta sa au suferit vătămări corporale, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia a suferit „fractură de femur stâng cu deplasare și a fost internată în cadrul secției Ortopedie”, iar conducătorul auto a suferit „traumatism de mandibulă, fractură de ram mandibular orizontal drept și unghi stâng și a fost internat în cadrul secției de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială”

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză. „Azi-noapte, în jurul orei 00.15, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 E, în afara localității Vizantea – Livezi, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a sensului său de mers. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unei pasagere, de 29 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate la o unitate medicală, în vederea efectuării investigațiilor de specialitate”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Vrancea.

La fața locului au intervenit și pompierii din Vidra. „Ziua de 23 august a debutat cu intervenția echipajelor de pe autospeciala de stingere cu apă și spumă (dotată cu modul de descarcerare) și a ambulanței SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, într-o misiune cauzată de producerea unui accident rutier produs pe DJ 205E pe raza localității Vizantea Mănăstirească, în care a fost implicat un autoturism. În urma evenimentului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată. Forțele de intervenție au acționat pentru extragerea unei victime de sex feminin, în vârstă de 29 ani, care era prinsă între scaunul și bordul autoturismului, ulterior aceasta fiind predată și preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean aflat la fața locului. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei victime de sex masculin, în vârstă de 31 de ani, care prezenta o suspiciune de fractură a maxilarului. Victima a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD pentru investigații amănunțite la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani“, a transmis ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?