Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Un șofer fără permis a avariat două mașini staționate

La data de 14 august a.c., ora 19.10, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 44 ani, din comuna Tătăranu, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul figura cu permisul de conducere reținut pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației și nu avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 14 august a.c., ora 19.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit în trafic, pe DC 28, în comuna Păunești, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 60 ani, din localitate. Întrucât cel în cauză a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, precum și recoltarea mostrelor biologice de sânge, pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice de sânge.

 

La data de 14 august a.c., ora 22.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au depistat în trafic un tânăr, de 18 ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 15 august a.c., ora 00.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 29 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,55 mg /l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 15 august a.c., ora 17.41, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, pe strada Republicii, un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Focșani, care emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 15 august a.c., ora 22.20, polițiștii din cadrul Postului de Politie Păunești au oprit în trafic pe DC Bostănești, din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița. Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

La data de 16 august a.c., ora 15.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe DJ 204 B, pe raza comuna Măicănești, un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,03 mg/L alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

La data de 17 august a.c., ora 10.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un tânăr, de 21 ani, din comuna Chiojdeni, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Germania, pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul era radiat din circulație. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

La data de 18 august a.c., ora 07.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN2 E85, pe raza satului Domnești, deși avea acest drept suspendat. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 16 august a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii vrânceni au fost sesizați cu privire la faptul că la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vrancea s-a prezentat o persoană care a declarat că a fost victima unui accident rutier. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 14.00, un tânăr, de 26 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Dumitrești, pe DC 172, a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 85 de ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile.

După producerea evenimentului rutier, atât conducătorul auto cât și pietonul au părăsit locul producerii evenimentului rutier, iar în jurul orei 20.00, victima a fost transportată la spital de către conducătorul auto. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 85 de ani.

Ambii participanți la trafic implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

 

La data de 16 august a.c., ora 18.00, un bărbat de 33 ani, din comuna Paltin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moș Ion Roată, din municipiul Focșani, a acroșat două autoturisme staționate regulamentar. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 16 august a.c., ora 02.04, polițiștii  Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Bilieşti un autoturism a intrat în coliziune cu gardul unui imobil după care a luat foc. În urma impactului, autoturismul a luat foc, rezultând doar pagube materiale. Polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani, din comuna Vânători, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

La data de 15 august a.c., ora 11.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat în bazarul din localitate doi bărbați, de 44 respectiv 61 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare aparate foto care purtau însemnele unei mărci înregistrate, fără a deține documentele necesare de punere în circulație a unor produse, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă protejată. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale dosar penal conform Legii 84/1998.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 20 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?