Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Copil internat la spital după ce a căzut de pe bicicletă

Un bărbat în vârstă de 86 de ani, din Dumitrești, a fost victima unui accident rutier, în cursul serii de joi. Acesta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, cu diagnosticul de traumatism toraco-abdominal închis și traumatism de umăr, după ce, în calitate de pieton, a fost acroșat ușor de un autoturism. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul a fost internat în cadrul secției Chirurgie.

Și un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Vintileasca, a ajuns joi la UPU, după ce a suferit un politraumatism prin accident rutier, un traumatism cranio-cerebral închis și un traumatism de coloană cervicală. Bărbatul din Vintileasca se afla pe un vehicul forestier, în pădure, în calitate de pasager, și ar fi căzut pe sol. Victima a fost internată în cadrul secțiilor Chirurgie – ATI. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Panciu, a fost internat în cadrul secției de Ortopedie, după ce a ajuns la UPU cu brațul rupt, în urma unei bătăi. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul prezenta „fractură în treimea ambelor oase la nivelul antebrațului stâng”.

Tot joi, la UPU Focșani a ajuns și un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Garoafa, care suferise un traumatism cranio-facial și plăgi la nivelul feței. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânărul ar fi declarat că ar fi fost victima unei agresiuni. El a fost internat în cadrul secției de Chirurgie Infantilă.

Un alt minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Străoane, a fost internat în cadrul secției de Chirurgie Infantilă în cursul zilei de joi, după ce a ajuns la UPU cu traumatism cranio-facial prin cădere de pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?