Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Pieton lovit pentru că nu mergea pe marginea drumului

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Goleşti, va fi judecat la Judecătoria Focsani pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, iar fapta a fost comisă în seara zilei de 13 aprilie a.c.

Conform rechizitoriului, la data amintită, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe strada Oituz din comuna Goleşti, partea vătămată a fost lovită de inculpat cu palma peste faţă. Lovitura aplicată de inculpat i-a provocat victimei leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Din anchetă a rezultat că persoana vătămată se deplasa împreună cu alte două persoane pe strada amintită, iar în spatele lor circula o maşină, în care se afla inculpatul. La un moment dat, şoferul maşinii i-a claxonat pe cei trei pietoni, intenţia fiind aceea de a-i determina să meargă mai pe marginea drumului. După ce a trecut de pietoni, şoferul maşinii a oprit în dreptul unei curţi. Atunci când pietonii au ajuns în dreptul autoturismului, inculpatul a coborât din acesta şi a lovit partea vătămată cu palma peste faţă, reprosându-i totodată că nu a mers pe stradă cum trebuie.

După incident, partea vătămată şi-a sunat mama şi a mers împreună cu aceasta acasă la inculpat pentru a-i cere explicaţii. La audieri, inculpatul a recunoscut fapta. Partea vătămată se constituie parte civilă în dosar cu suma de 400 lei.

Tot la Judecătoria Focşani şi tot pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe va fi judecat şi un bărbat de 45 de ani, din comuna Slobozia Ciorăşti. Conform rechizitoriului, la data de 9 ianuarie a.c., inculpatul a lovit o persoană cu palmele, moment în care aceasta din urmă a căzut la pământ şi s-a lovit, având nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Totul s-a întâmplat pe terasa unui bar din localitate, după ce partea vătămată i-ar fi adresat inculpatului cuvinte şi expresii jignitoare. Din anchetă a rezultat că inculpatul şi alte persoane făceau glume nepotrivite pe seama unei persoane băute bine, care trecea pe stradă şi care nu mai avea echilibru. La un moment dat a apărut persoana vătămată, care a întrebat cine este persoana pe seama căreia inculpatul şi amicii lui se amuzau. Atunci, inculpatul i-a spus persoanei vătămate că este soacra sa, moment în care bărbatul bătut a început să-i vorbească urât inculpatului. După schimbul de replici, persoana vătămată a intrat şi şi-a făcut cumpărăturile, iar când a ieşit a continuat să-i vorbească urât inculpatului. Acesta din urmă s-a enervat, i-a cerut persoanei vărămate să înceteze şi pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, a lovit-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?