Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

AȘA DA! Doi șoferi de la TPL Focșani au găsit pe stradă un colet și o sumă mare de bani, pe care le-au predat la poliție

Doi șoferi ai societății de Transport Public SA Focșani au făcut un gest de mare omenie, ducând la Poliția Municipiului Focșani un colet și o sumă de bani ce nu le aparțineau și pe care le-au găsit întâmplător.  Ioan A. a găsit luni, pe raza localității Golești, în timpul serviciului, un colet în valoare de aproximativ 900 lei, care ar fi căzut dintr-o mașină a unei firme de curierat. Deși numărul de contact al persoanei la care trebuia să ajungă coletul era trecut pe cutie, șoferul a ales să-l predea Poliției Municipiului Focșani. În aceeași zi, tot în timpul serviciului, colegul său Adrian P. a găsit pe stradă, lângă microbuz, suma de 820 lei.

La fel ca și colegul său, el a mers la Poliția Municipiului Focșani și a predat suma de bani găsită. „Am găsit un colet căzut, undeva pe stradă, la Golești. Am găsit destinatarul, l-am sunat, dar nu puteam să-i dau destinatarului coletul, pentru că aparținea cuiva care trebuia plătit. Seara l-am dus la poliție, era un colet de vreo 900 lei. Eu mi-am făcut datoria de cetățean. Tot luni, un alt coleg de al meu a găsit căzută lângă microbuz suma de 820 lei și a predat-o Poliției Municipiului Focșani”, ne-a spus Ioan A.

Polițiștii ne-au confirmat că luni au fost predate o sumă de bani și un colet la Poliția Municipiului Focșani, după ce au fost găsite de doi bărbați. Oamenii legii desfășoară activități pentru identificarea persoanelor care au pierdut bunurile respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?