Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Diversificarea activității firmei S.C. DERATI SERV S.R.L.”

Anunţ de presă

Data 2 august 2018

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Diversificarea activității firmei S.C. DERATI SERV S.R.L.”

SC DERATI SERV SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Diversificarea activității firmei S.C. DERATI SERV S.R.L.”, cod SMIS 108443, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 739.915,26 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 496.786,27 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a firmei S.C. DERATI SERV S.R.L. prin diversificarea activității firmei, eficientizarea consumului și introducerea unui nou flux tehnologic. Creșterea productivității societății se va asigura prin dezvoltarea pe verticală a activității, respectiv îmbunătățirea activității firmei prin achiziția de utilaje performante specifice lucrărilor de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide. Datorită noii investiții se vor realiza lucrări calitative, la un preț accesibil tuturor clienților, în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Proiectul de față reprezintă o investiție de resurse umane și financiare, pe o perioadă determinată, menită să raspundă unei nevoi reale și să conducă la realizarea obiectivului general propus.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Prin prezentul proiect, societatea are în vedere să realizeze investiții în dezvoltarea firmei, prin crearea unui flux tehnologic nou și modern, utilizând și măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și de creștere a eficienței. Această investiție va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale, la alinierea lucrărilor realizate la cerințele de calitate și performanță impuse de UE și de piață. Mai mult, dotarea cu utilaje ultraperformante va conduce la executarea unor lucrări complexe de o calitate impecabila, asigurând astfel adaptarea la modificările tehnice și tehnologice actuale. Absorbția de forță de muncă de pe plan local prin crearea a 5 noi locuri de muncă la nivelul firmei S.C. DERATI SERV S.R.L.. Deși nu într-o cantitate însemnată ca număr, angajarea a 5 persoane la nivelul firmei poate fi considerată satisfacatoare pentru zona, unde rata somajului este la un nivel destul de ridicat. Crearea locurilor de muncă va avea în vedere, în mod prioritar, angajarea de personal calificat. Se va asigura astfel creșterea potențialului resurselor umane ale întreprinderii în conjuncție cu asigurarea unor măsuri active de creștere a ocupării forței de muncă pe plan local. Menținerea numărului mediu de salariați atins la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului pentru o perioadă de 3 ani de la data finalizării acestuia.

2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț inițial, privind semnarea contractului de finanțare și a unui anunț final, privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.

Durata de implementare a proiectului este de 43 luni, respectiv între data 01.11.2016 şi data 31.05.2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: SPÎNU Nicoleta

Funcţie: Administrator

Telefon: 0744.765.394 , e-mail: office@derati-serv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?